Már gyerekkoromban is rengeteget mozogtam. Úsztam, teniszeztem, síeltem, fociztam, futottam, kondiztam... Próbáltam keresni a helyem, mi az, ami igazán megfog. A versenykerékpározás nagyon érdekelt és le is tekertem sok-sok km-ert. 2 évig elszegődtem kerékpáros futárnak Budapesten. A napi 100 +/- 20 km megvolt minden nap.

Végül úgy érzem, sikerült megtalálni a helyem. A konditeremben kötöttem ki. Annyira megtetszett a súlyemelés, hogy 2014-ben úgy döntöttem elvégzek egy edzői iskolát, hogy például megtanuljak olyan technikákat, amik csak előnyt jelentenek az edzésen.

Azóta is töretlenül tartok személyi edzést a SuperGym Budapest konditeremben és folyamatosan fejlesztem tudásomat elméletben és gyakorlatban is. Az elmúlt évek során sok vendégem volt és jó érzéssel tölt el, hogy pozitív visszajelzéseket kapok tőlük, mert így tudom, hogy a legbiztonságosabb és leghatékonyabb minden edzés a vendégeim számára.

Fodor Károly

Szakirányú végzettségeim

  • Fitness Akadémia : Testépítés és Fitnesz edző (sportoktató)
  • Oriolus Med : Kinesio-Tape Alaptanfolyam
  • Balance Medical Fitness Akadémia : Flossing terápia
  • Oriolus Med : Kinesio-Tape Haladó tanfolyam
  • Balance Medical Fitness Akadémia : SMR-Self myofascial release a sport- és a mozgásszervi rehabilitációban
  • Nemzetközi Masszázs Akadémia : Svédmasszázs tanfolyam
  • Nemzetközi Masszázs Akadémia : Sportmasszázs tanfolyam

Beszélt nyelvek

A. Ferenc

"Károly is a dedicated trainer who values variety and the correct execution of the exercises. If an exercise doesn't work right away, he explains the exact way to do it until you master it. He is a likeable young trainer who supports you in achieving your goals."

Sz. Tamás

"Karesz motiválja az embert, amikor már úgy érzi nem bírja tovább akkor is kihozza belőle azt amiről nem is gondolja, hogy ott van. Figyel az edzések változatosságára, így nem lesz monoton a testmozgás. A gyakorlatokat precízen bemutatja és elmondja, hogy mire figyeljek oda, ha kell többször is. Nagyon rugalmas időpontok terén, ha közbejön valami ami miatt késnék/nem érnék oda csak órákkal később akkor is próbál új időpontot keresni. Táplálkozási tanácsokkal is ellátja az ember, hogy mindenki elérje a céljait. Csak ajánlani tudom!"

Sz. Anita

"Kiváló edzőnek tartom Frodót! Mindenkinek ajánlom, mert rendkívül pontos és precíz. Változatosan állítja össze minden alkalommal az edzéseket és akármilyen nehéznek is látszik néha, mindig meglep, hogy ki tudja belőlem hozni a maximumot. Minden apró részletre odafigyel és teljes mértékben átadja tudását, mindig arra ösztönöz, hogy márpedig meg tudom csinálni, bírom még. Nehéz napjaimon is motivál, kedves és vicces (és imádom a csipogó óráját, főleg amikor alig várom hogy megszólaljon :D ) Bármilyen kérdéssel fordulhatok hozzá bármikor. Mindig elégedetten megyek haza edzések után."

A. Cedric

"I trained with Károly for 5 months whilst working in Budapest. From the start, he listened to what I wanted to achieve and was able to come up with exciting routines and knowledgable training and even nutritional advice. I would definitely recommend Károly to everyone who needs that extra push at the gym! On top of that he is a very nice person, which is definitely a plus."

N. Orsolya

"Szeretek edzeni járni, az edzések változatosak, folyamatos kihívásokat jelentenek. Hiában érkezem lehangoltan, az edzések feltöltenek, ehhez Karesz személye a garancia 🙂 "

Sz. Máté

"Kiváló edző, a gyakorlatok meghatározásánál maradéktalanul figyelembe veszi az ember egyéni testi adottságait, és mégis minden egyes edzés egy kihívás. Valamivel több mint fél év alatt Karesz egyrészt segített abban, hogy megszeressem a testedzést, másrészt a segítségével simán elértem a fél éve kitűzött (testtömeg)célomat is."

S. Benjamin

"Minden edzésen a maximumon pörget, a hangulat végig remek az edzésterv jól kidolgozott és összhangban van az elképzeléseimmel és bónuszként "kitapossa" belőlem, amit el akarok érni. Motivációból 5ös."

K. Zsuzsanna

"Amikor már úgy érzem, hogy kész, vége, feladom is képes még egy sorozatot kihozni az emberből, odafigyel, segít a gyakorlatok elvégzésében ha szükséges, próbálja kihozni az emberből a maximumot. Mind edzésben, mind táplálkozásban tanácsokat ad, és kegyetlen őszintén megmondja, ha valami nem okés. Jobb edzőt kívánni sem lehetne, bár néha remélem, hogy lesz legalább akkora izomláza, ha nem nagyobb, mint amiket én élek át."

V. Dorka

"Több mint egy éve járok Kareszhez crossfittre. Az edzések szuperek, változatos, kemény és motiváló órákon vehetek részt, amit minden alkalommal személyre szab a jelenlévőknek. Szakmailag a maximálist hozza, nagyon érti a dolgát és nagyon oda is figyel ránk. Folyamatosan fejlődünk mellette és szinte észre sem vesszük, hogy leszünk képesek az alap 5 fekvőtámasz helyett akár 30-at lenyomni. Emellett nem csak a fájdalom, hanem a röhögés miatt is össze szoktunk zuhanni guggolva tartás közben, mert a humor az alapvetés ezeken az órákon. Ha Te is szeretnél gladiátor lenni, válaszd Kareszt!"

H. Béla

"Sokszor mondják, hogy az első benyomás a legfontosabb és ez teljesen igaz is. Karesszal nem volt nehéz közös nevezőre jutni, hiszen nyitottságának, pozitív életfelfogásának köszönhetően az edzések hangulatánál már csak a viccei jobbak. Rendkívüli precizitással és nagy odaadással végzi munkáját, melynek eredményét mi, vendégek élvezhetjük. Személyi edzések alkalmával az egyenileg rád szabott edzésmunkát végzed és nem utolsó sorban az étrenddel kapcsolatban is segít, ha szükséges. Nem tudnék nála közvetlenebb és felkészültebb edzőt ajánlani."

K. Szilvia

Kareszt kb. fél éve ismerem, amikor újra elkezdtem sok-sok idő után edzeni. Nem akartam egyedül szerencsétlenkedni, viszont a csoportos edzésnek sem vagyok híve, ezért választottam személyi edzőt.
Karesz mindig odafigyel, hogy helyesen hajtsam végre a gyakorlatokat, ami különösen fontos az idő rövidsége és a sérülések elkerülése miatt. Nem erőlteti túl a gyakorlatokat, de látja ha van ott még tartalék plusz 1-2 gyakorlatra, percre. Nem enged a nyafogásomnak.:) Étkezésben is segít tanácsaival. Minden alkalommal figyelmes - már bőven nem vagyok 20 éves - mindig érdeklődik, hogy van-e valami probléma, amit meg kell beszélnünk.
Nagyot sikerült fejlődnöm a kezdeti leépült izomzat / kondíció tekintetében. Nem utolsó sorban - bár külön nem szerepelt a "kívánság listán" - észrevehetők az alakformálás jelei is. Kijelenthetem, hogy Karesz személyében nagyon jól sikerült az edző választás.
Nem vagyok egy egyszerű ügyfél (kevés szabadidő, lustaság, stb.), de szuperül kezeli a maceráimat. Bárkinek csak ajánlani tudom, aki ad arra, hogy eredményes legyen a testedzése.

Sz. Edit

Csak ajánlani tudom Frodót, mint személyi edzőt! A legjobb tapasztalatom az, hogy a legtöbbet akarja kihozni az edzés alatt, már-már félve mondtam igent, mikor megkérdezte, kellemes-e adott súllyal végzett gyakorlat, mert tudtam ilyenkor mindig rápakoltat egy kissé nehezebbet. 😁😂 De az eredményhez ez segített, amit már 3 hét után láttam magamon. Külön köszönet a sok hasznos étkezési tanácsért :)

Cseh Gábor

"Karesz (ALIAS FRODÓ) az egyik legmegbízhatóbb személyi edzőnk, munkatársam és barátom, aki precizitásával már-már kiidegeli a körülötte lévőket, ám mindez jól jön, ha határozott célkitűzésünk van az edzésben. Frodó évek óta erősíti a supergym csapatát, mintegy "ragasztóemberként" van jelen az életünkben, ami a vendégeit is pozitív energiával tölti fel. Ha egy precíz, munkájában egy maximalista edzőt keresel, akkor nyugodt szívvel ajánlom FRODÓT..."

M. Viktória

Szuper edző, aki mindig kitalál valami újdonságot, hogy egyrészt ne unjam meg a gyakorlatokat, másrészt mindig többet hozzak ki magamból. Folyamatosan kérdez, javít és magyaráz. Elmondja, hogy mit miért végeztet és a kérdéseimet, esetleg morcos pillanataimat is rendületlenül állja még a kora reggeli órákban is! #óhajsóhaj

N. Péter

"Karesz olyan edző aki pillanatok alatt megérti, hogy mik a céljaid, és hogyan tudod őket elérni. Soha nem fog leszúrni, ha nem teszel magadért, de mindig emlékeztet, hogy többre vagy képes."

Hamu és Anita

"Karesz, megöllek!!" - a gondolat villogó neonreklámként fut át a fejemen edzés közben, mikor már leszakadnak a karjaim, elgyengülnek a lábaim, és egyetlen Kareszom szájából elhangzik a "Na még kettőt!" vagy "Menjünk el 15-ig!" motivációs felhívás. A tettek mezejére eddig még nem léptem, ezt bizonyítja az is, hogy Karesz él és virul, én pedig heti négyszer utasításait (amiket én javaslatnak tekintek, de hát ez nézőpont kérdése) követve, vért izzadok a súlyok alatt és a kardiógépeken. Ebből logikusan az következik, hogy szeretek Karesszal edzeni, sőt élvezem egyfajta mazochista módon, mert mindig jó a kedve, kitűnő a humora, pontos, precíz és odafigyel rám, és bár az edzések kihívást jelentenek, a végén fáradtan és boldogan megyek haza."

P. Alexandra

"Kevés olyan emberrel találkoztam, aki ennyire lelkiismeretesen és alázattal végzi a munkáját, mint Karesz.

Az edzésterv amit személyre szabottan állított össze jól felépített és változatos .Minden mozdulatomat figyeli az edzések alatt, ha valamit helytelenül csinálok ő azonnal korrigál :) .

Rengeteg táplálkozási tanáccsal lát el.
A gyakorlatokat részletesen bemutatja, azok hamar elsajátíthatóak. Olykor fáradtan , nyűgösen kezdek neki az edzésnek, de ő akkor is türelmesen és mosolyogva nézi, (ha kell segít!), ahogy végig csinálom a gyakorlatokat, mert ugye nincs olyan opció , hogy nem csinálom végig :D .

Ilyenkor jön az a "Csak azért is megcsinálom" dolog. Hihetetlen mennyire ösztönző. :) Kihozza belőlem a maximumot.Karesz!

Köszönöm, hogy segítesz a céljaim elérésében, köszönöm a türelmet és kedvességed.

Legfőképp azt , hogy megszerettetted velem a mozgást, ettől érzem jól magam:)"