Árlista

Bemelegítő/Lazító Sportmasszázs (15 perc)

2 490 Ft,-

Svéd - Sport masszázs 

(30 perc)

4,990 Ft,-

Svéd - Sport masszázs 

(60 perc)

9,990 Ft,-

Svéd - Sport masszázs 

(90 perc)

14,990 Ft,-

Kinesio-Tape felhelyezés

Alkalom / Testtájék

3,990 Ft,-

Flossing felhelyezés

Alkalom / 30 perc

4,990 Ft,-

S. Benjamin

"Sportmasszás lehetőséget választottam Frodónál. Elejétől-végéig megfelelő erővel masszírozta át izmaim, elég olajat használva, hogy ne dörzsölje ki a bőröm az intenzív gyúrás alatt, amiért plussz pont, mert érzékeny a bőröm. Masszázs végén jobban éreztem magam a bőrömben, így csak ajánlani tudom!"

H. Béla

"Karesz személyében egy rendkívül készséges, korrekt és előzékeny ember kvalitásait tapasztalhattam meg. Masszázs alkalmak során teljes mértékben megpróbált igazodni nem csak az adott igényekhez való megfelelésnek, hanem már magában, az időpontválasztásban is igyekezett rugalmasan, a számomra legmegfelelőbb időpontot választani. Mondanom sem kell, hogy nem csak ár-érték arányban, vagy a ház való kiszállási opció miatt kezdvező ez a lehetőség, hanem az a minőségi munka, amit minden alkalommal elvégzett. Szükség esetén a problémásabb testrészekre extra figyelmet fordítva, különböző masszázs-technikák ötvözésével érte el, hogy mindennapjaim könnyebben teljenek és csökkentsen a kritikus pontok (hát, derék, nyak) következtében fenálló kellemetlenségeken. Ajánlom azoknak, akik dolgoznak, kevés idejük van saját magukra ebben a felgyorsult világban, és egy kis testi-lelki felfrissülésre vágynak megfizethető áron."

Sz. Máté

"Kareszhez elsősorban edzeni járok, azonban kiderült, hogy nemcsak személyi edzőnek, de masszőrnek is kiváló. A folyamatos ülőmunka miatt sokat fájt a hátam, az edzéssel kombinált Karesz-féle masszázs viszont rengeteget segített a helyzetemen, így mint masszőrt is bátran tudom ajánlani."